Over Ons

Wij zijn ‘Vrienden van de Wijn’. Onze Wijnbar/Wijnwinkel ligt in het Hart van Sittard, vlak bij de Markt. We bezoeken Wijnboeren en Wijnhuizen en (ver)kopen wijnen die elders niet verkrijgbaar zijn. We hebben een sterke voorkeur voor Franse en Italiaanse wijnen, maar ook voor andere Europese wijnen. Van de ‘Nieuwe Wereld landen’ hebben we overigens ook enkele mooie wijnen.
Ons Concept is nieuw: mensen kunnen ons bezoeken in de Wijnbar om een glas wijn te drinken, maar u kunt ook wijn kopen in onze Wijnwinkel.
We organiseren daarnaast desgewenst proeverijen in onze wijnbar op de laatste donderdag van de maand op afspraak. De prijs voor een proeverij bedraagt € 35,- per persoon. Heeft u interesse, mail of bel ons.
De groep wordt eventueel samengesteld met andere wijnliefhebbers. Gedurende de presentatie van de wijnen worden 6 wijnen voor het voetlicht gebracht. Bij elke wijn wordt een toelichting gegeven. Een en ander gaat onder begeleiding van kaas, olijven, Parmaham en brood. Na de wijnavond is gelegenheid om wijnen direct te kopen in onze wijnwinkel of wordt op afspraak bezorgd.